Featured Kyriakos Mitsotakis: – Skulpturat e Partenonit janë pronë greke. – Greket kerkojnë dhe mbrojne Trashegimine e tyre

Blogu i Udhëtarit

Edi Rama është vatër e lajmeve të rreme, nga mashtrimet për marrëveshjen e emigrantëve, naftën në Shpirag, inceneratorët, “non grata” e Albin Kurtit, tek shëndetësia, bujqësia, pensionet dhe deri tek rrugët që i la “rrugëve”

17 Nentor 2023 Nga Gazeta Sot “Kazanë, derra, zuzarë, Kadrinj, derrhane, hipokritë, parazitë, gënjeshtarë, avokatë gjynahqarë të krimit, dembelë, armiq, të papërgjegjshëm, të palexuar, gazetarëve tu vijë turp, gazetarët torolisin...

/ November 17, 2023