Featured Shpella e Benjës, (Pëllumbave), Permet

Author: Kurt Farka

Gjergj (George) Pali – Piktor

Gjergj (George) Pali është Artist pamor bashkëkohor shqiptar i lindur në Shkoder, 1957 dhe aktualisht me banim në Stamford, Connecticut në Shtete e Bashkuara te Amerikes. Diplmuar në Universiteti i Arteve,...

/ January 12, 2018

Mbulohet Mozaiku i Arapajt.

Foto: Mozaiku i Arapajt Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Durrës, zbatoi projektin për mbulimin e mozaikut të Bazilikës së Shën Mëhillit në Arapaj, të qytetit të Durrësit. Bazilika është monument...

/ January 12, 2018