Qytetarët i bllokojnë kalimin, Rama devijon rrugën për në Pukë.

19 Shkurt, 2019

Protesta e banorëve të Lezhës, të cilët që në mengjes herët bllokuan rrugën nacionale për të penguar kalimin e kreut të qeverisë, i cili do të shkonte ne Pukë në një takim, duket se ka bare efektin e duhur.

Edhe pse forca të shumta policore dhe të armatosura tentuan që të zhbllokojnë rrugën, duke u përplasur me mllefin e qytetarëve të zhgenjyer nga qeveria, përsëri rruga nuk u zhbllokua dhe kryeministri Rama u detyrua të zgjedhë një rrugë kalimi tjetër, për të shkuar në një takim me socialistët e Pukës.

Ngga: TPZ.Al