“S’ka Shqipëri, ka 3 tepsi”. –

16 mars 2019.

Dilaver Nela 55-vjeç nga Laçi, i njohur për protestën e tij ndryshe, ka surprizuar sërish në tubimin e sotëm të opozitës.

Ai shfaqet me tre tepsi mbi kokë, të cilat sipas tij simbolizojnë tre partitë kryesore në vend, PS-në, PD-në dhe LSI-në.

Ai ka dhe dy pankarta, në njërën prej tyre shkruan “S’ka Shqipëri, ka tre tepsi” dhe në tjetrën ‘Shoqëria civile’.

Gaz. Dita.