Filmi: Një udhëtim i vështirë

Viti 1977, English: A difficult trip Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: P. Llanaj Bashkim Hoxha 

Regjia: Petrit Llanaj Xhezair Dafa 

Aktore: Demir Hyskja Pandi Siku Sotiraq Çili etj 

Miti një punëtor i vjetër dhe Sokoli një shofer i ri bëjnë gjithë përpjeket për të transportuar në rrugë të vështira që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme një kullë të lartë metalike që nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.

English Synopsis: Miti a senior worker and Sokol a young driver try their best to transport a high metallic tower from the Durrës Seaport to an important plant. It was a demanding task and no one was willing to take it over.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Shaqir Kodra 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi