5 Dhjetor 2022

Zef Hila ka dale fitues në Primaret e organizuara nga Partia Demokratike sot në Vaun e Dejës, çka do të thotë se edhe lista e deputetëve të PD-së në qarkun e Shkodrës do të pësojë ndryshime. 

Sipas shifrave zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Zef Hila ishte deputeti i pestë i PD-së në Shkodër, dhe pas tij mbeti në listën jofituese Bardh Spahia i cili mblodhi 7219 vota. 

Por si për koicidencë, Spahia është rikonfirmuar si kandidat i PD-së për Bashkinë e Shkodrës dhe nuk ka gjasë që ai ta lërë kandidimin në 14 maj për tu futur sërish në Parlament. 

Nga kjo situatë duket se do të përfitojë Lodovik Hasani i cili me 3810 votat e mbledhura do të marrë mandatin e deputetit pasi Zef Hila të regjistrohet zyrtarisht në KQZ si kandidat për zgjedhjet lokale. 

Screenshot 2022 12 04 8.07.08 Pm

Nga BallkanWeb