Parashikimi i frikshëm amerikan për Shqipërinë: 1306 viktima nga Covid deri në …

10 GUSHT 2020

“ …Në Shqipëri, numri më i lartë i viktimave nga koronavirusi në një ditë do të vijë në shtator…”

1,306 viktima nga Covid-19 parashikohen në Shqipëri deri në muajin Tetor nga Instituti për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit.

Ky institut ka bërë projeksione për mënyrën si do të vijojë situata e pandemisë për të gjithë shtetet e botës.

Sipas IHME në Shqipëri, numri më i lartë i viktimave nga koronavirusi në një ditë do të vijë në shtator.

Deri në 6,800 të infektuar dhe 46 viktima në një ditë parashikon Instituti që mat dhe vlerëson shëndetin për Shqipërinë.

Parashikimi del në përfundimin se numri i shtretërve që do të nevojiten nuk kalon gjysmën e atyre që janë në gjendje në vendin tonë./ Exit.al

Nga Gazeta Shqip.