Shkrimtarë dhe mësues: – Letërsia artistike mungon në bibliotekat e shkollave. –

Shkrimtarë dhe mësues: – Letërsia artistike mungon në bibliotekat e shkollave. – Shkrimtarë edhe studiues ngrenë shqetësimin për mungesën e letërsisë artistike në Bibliotekat e Shkollave. Studiuesi Pandeli Koçi mendon se Ministria e Arsimit duhet të jetë më e vëmendshme në përzgjedhjet e librave që bëhen Valeria Dedaj  12 Nëntor, 2019. Çfarë hapësire zënë librat […]

Kurt Farka on November 13, 2019

Reagimet kundër “Nuk ka k*rva në këtë botë”, pezullohet shfaqja e Muç Nanos në Teatrin Migjeni. –

Reagimet kundër “Nuk ka k*rva në këtë botë”, pezullohet shfaqja e Muç Nanos në Teatrin Migjeni 12 nentor 2019 Analisti i njohur njëherësh gazetari, Mustafan Nano kishte programuar këtë javë që të jepte një shfaqen e tij “One man show”, në Teatrin Migjeni të Shkodër. Shfaqja e Muç Nanos e cila është dhënë edhe për […]

Kurt Farka on November 12, 2019

Cylja Dyjare e Laberise.

Cylja Dyjare e Laberise. Cyle Dyjare e Laberise eshte te pakten me vjetersi 2400-2500 vjecare  sipas deshmive te artefakteve arkeologjike. Ne foto: – Cyle Dyjare te punuara nga mjeshteri i gdhendjes se drurit Bejo Keraj nga Zhulati, Gjirokaster. Bejo eshte njohes i mire i Cyles Dyjare dhe nje interpertues i kesaj vegle muzikore te lashte, […]

Kurt Farka on November 11, 2019
Featured Shkrimtarë dhe mësues: – Letërsia artistike mungon në bibliotekat e shkollave. –