Vepra me ngërthim të dufit ekspresivo-dramatik e ireal – Muhamet Ahmeti-Metis

Vepra me ngërthim të dufit ekspresivo-dramatik e ireal – Muhamet Ahmeti-Metis NGA: HIVZI MUHARREMI 6 JANAR 2022 Me rastin e ekspozitës përsonale të artistit Muhamet Ahmeti-Metis, hapur kohë më parë në Galerinë e Fakultetit të Arteve në Prishtinë. Ekspozita ndërlidhet me punën e tij të paprajshme 30 vjeqare, ku autori përmes cikleve e prezanton tërë […]

Kurt Farka on January 15, 2022

Trashëgimi e rrënuar: Banesat monumentale mbeten peng i restaurimeve

Trashëgimi e rrënuar: Banesat monumentale mbeten peng i restaurimeve Shqipëria numëron rreth 1300 banesa të shpallura monumente kulture, por pjesa më e madhe e tyre janë lënë në mëshirë të fatit dhe projektet e restaurimit kanë mbetur në letër. Pronarët e tyre ankohen për mirëmbajtjen dhe neglizhencën e institucioneve të kulturës. Në kullën 3-katëshe të […]

Kurt Farka on January 14, 2022
Featured Vepra me ngërthim të dufit ekspresivo-dramatik e ireal – Muhamet Ahmeti-Metis

Vendi i shqiponjave

Shkruan: Anna Howis Shqipëruar Haxhi Dulla -Varshave Dashuria ime ndaj Shqipërisë ka filluar diku para një viti, kur për herë të parë kisha të bëja me këtë vend. Për historinë...

/ May 5, 2015