Gjirokastra

Lëkundje tërmeti në Shqipëri

22 KORRIK 2021

Lëkundje të forta tërmeti janë ndier pak minuta më parë në Gjirokastër.

Sipas EMCS-së, epiqendra ka qenë 20 km larg Janines, por tërmeti i fortë është ndier edhe në Gjirokastër, banorët e të cilës janë tmerruar nga dridhjet me magnitudë 4.9.

Termet me lekundje fare te lehta eshte ndjere dhe ne qytetin Tirane.