17 Gusht 2022

Një stuhi rëre ka goditur disa ditë më parë Dubain. Autoritetet kombëtare kanë paralajmëruar njerëzit që të mbajnë maska jashtë ose të qëndrojnë në shtëpi nëse munden.

Policia gjithashtu i ka bërë thirrje që të kenë kujdes në trafik, ndërsa disa avionë devijuan fluturimet e tyre.

Një video e cila tregon fuqinë e natyrës është publikuar në rrjetet sociale.

Në video duket stuhia e rërës e cila ngrihet krejt papritur në qiell dhe më pas qyteti “zhduket” plotësisht në pluhur.