Featured Frederik Stamati, restauruesi që ndriçon thesaret 2300-vjeçare të Durrësit. –

Author: Kurt Farka

Albumi i Fotografit – Shkelzen Rexha.

Shkelzen Rexha në vitin 1999  hapi në qytetin e tij në Gjakovë, ekspozitën e parë personale të fotografisë artistike ‘’Nëna dhe Fëmijët’’. Me syrin e artistit ai pasqyronte në celuloid...

/ January 22, 2018

Kalaja e Prezës

Kalaja e Prezës është ndërtuar mbi një shkëmb i cili zgjatet duke u ulur në drejtim të veri-jugut. Ana lindore e kalasë është e mbrojtur nga vetë terreni, kurse ana...

/ January 22, 2018