Featured Koha e zahireve në Korçë. – Vazhdon tradita e amvisave që bëhen bashkë për t’u përgatitur për dimrin

Author: Kurt Farka

“Renia e Heronjeve”.

  Nga: Ferid KOLA: –  PO SHKATËRROJMË VETVETEN! – Ne i friksohemi historise tone, e fshehim, dhunojme, perbuzim dhe shpesh here edhe e neglizhojme. Mjafton te veresh historine e busteve...

/ February 22, 2018

Aktorja Liri Lushi. –

Liri Lushi është aktore shqiptare e lindur në Tiranë, Shqipëri ne 1954. Është diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura, Tiranë dega e Aktrimit. Karrierën artistike e filloi në moshën...

/ February 22, 2018