Featured Pogradec, ujërat e zeza të Linit derdhen në liqenin e Ohrit! Banorët: – Rama s’mbajti premtimin për kanalizimet

Author: Kurt Farka

Unë jam Gjon Gazulli nga Arbëria

Nga: Paulin Zef Zefi. – Astronomi i guximshëm gjermano-polak Nikolla Koperniku (1473-1543) italianet e mëdhenj, Giordano Bruno (1548-1600) dhe Galileo Galilei (1564-1642) apo zanafilla e ”Teorise heliocentrike” ishte dhe është e gjitha...

/ January 21, 2018