Featured Alfred Trebicka me tone të ashpra për Ermal Mamaqin dhe Bes Kallakun: Sharlatanë të kinemasë

Trashegimi Kulturore

Mazrrah/Mazrrek = Vendi ku rrah-rreket Mazi Nga: Agron Luka Maz fluturues, në portë hyrjen e kambanores së rrënueme të Mazrrekut; Kokë kali, copë e thyeme nga një ish stemë heraldike...

/ July 11, 2018