Filmi: Njeriu me top

Viti 1977, English: Man with a gun Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Viktor Gjika 

Regjia: Viktor Gjika 

Aktore: Timo Flloko Edida Cangonji Stavri Shkurti etj. 

Ekranizim i romanit me të njëjtin titull të Dritëro Agollit. Mato Gruda jeton në hasmëri me familjen e plakut Mere Fizi. Mato ka fshehur një top të cilin ëndërron ta përdorë kundër Mere Fizit dhe ka marrë në shtëpi si rob edhe një Italian që e thërret Agush dhe që i mëson përdorimin e topit. Kështu zbulohet e fshehta e një fshatari që lidhet me zor me luftën.

English Synopsis: Screening of the novel with the same title from D.Agolli. Mato Gruda has been feuding with the old man Mere Fizi. Mato Gruda keeps a gun in a hidden place dreaming to use it against Fizies. He keeps an Italian as a prisoner at home and calls him Agush. Agush became his teacher to use his war’s tool. Hence the secret of a peasant who joined the war out of necessity comes to light.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Limoz Disdari 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi