Revista

Revista

 • Gjermani-Shqiperi: Cfare nuk duhet te dine turistet gjermane

  Te huajt nuk do te vinin ketu per turizem, ne qofte se do te mesonin se si i ndosim ujerat e deteve dhe liqeneve, apo si e mbushim bregun me shishe plastike. Turistet gjermane do te humbnin rrugeve pa adresa dhe nuk do te arrinin te vizitonin vendet e bukura...

 • Sllovenia promovon imazhin e Shqiperise

  Shqiperia eshte promovuar nga revista sllovene 'Gostinec' ne numrin e muajve shtator-tetor. Artikulli prej kater faqesh qe i kushtohet Shqiperise eshte pjese e rubrikes 'Te njohim vendet e tjera'.

 • Udhezim per Lotarine Amerikane

  Regjistrimi elektronik per lotarine DV-2016 nis sot(Dje) ne oren 12:00 dhe do te mbyllet te henen, me 3 nentor 2014, ne oren 12:00...

 • Edhe nje here per rruget

  9 vite më parë
  Edhe nje here per rruget

  Shteti duhet te kryeje nje reforme te thelle te ketij sektori, e cila fillon me ngritjen e Fondi te Rrugeve? Ajo eshte nje strukture shume praktike, e thjeshte (me nje perberje jo me shume se 8-10 specialiste), e cila, ne perputhje me vendimin per ngritjen e saj...

 • Fullani - Nje portret i paautorizuar

  Ka qene nje seance pa lajme brenda, ajo e te enjtes se fundit. Parlamenti ka votuar shkarkimin formal te guvernatorit Adrian Fullani nga detyra, nderkohe qe ky i fundit qendron i mbyllur ne apartamentin e tij tek ish-Blloku, ne pritje te procesit gjyqesor

 • Qytetet me te mira per jeten e nates

  Gjate udhetimeve tona na pelqen qe gjate nates te argetohemi ne lokale nate, te njohim njerez te rinj dhe pse jo te dehemi. Kjo eshte ajo qe shumica e te rinjeve te cilet zgjedhin te udhetojne jashte vendit preferojne per te kaluar mbremjet e pushimeve te tyre.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama