Reagimet kundër “Nuk ka k*rva në këtë botë”, pezullohet shfaqja e Muç Nanos në Teatrin Migjeni. –

Reagimet kundër “Nuk ka k*rva në këtë botë”, pezullohet shfaqja e Muç Nanos në Teatrin Migjeni 12 nentor 2019 Analisti i njohur njëherësh gazetari, Mustafan Nano kishte programuar këtë javë që të jepte një shfaqen e tij “One man show”, në Teatrin Migjeni të Shkodër. Shfaqja e Muç Nanos e cila është dhënë edhe për […]

Kurt Farka on November 12, 2019

Cylja Dyjare e Laberise.

Cylja Dyjare e Laberise. Cyle Dyjare e Laberise eshte te pakten me vjetersi 2400-2500 vjecare  sipas deshmive te artefakteve arkeologjike. Ne foto: – Cyle Dyjare te punuara nga mjeshteri i gdhendjes se drurit Bejo Keraj nga Zhulati, Gjirokaster. Bejo eshte njohes i mire i Cyles Dyjare dhe nje interpertues i kesaj vegle muzikore te lashte, […]

Kurt Farka on November 11, 2019

TRASHËGIMIA ME PPP/ Ja udhëzimi për kalimin në administrim indirekt te fondacionet. –

TRASHËGIMIA ME PPP/ Ja udhëzimi për kalimin në administrim indirekt te fondacionet 08.11.19. Nga: Gazeta Shqiptare Fatmira Nikolli – Teksa ende nuk është bërë publik drafti i planit të menaxhimit të Butrintit, Ministria e Kulturës ka nxjerrë një udhëzim përmes të cilit u hap udhë subjekteve private për menaxhimin e siteve të trashëgimisë. Ndonëse ministria refuzon […]

Kurt Farka on November 10, 2019
Featured Reagimet kundër “Nuk ka k*rva në këtë botë”, pezullohet shfaqja e Muç Nanos në Teatrin Migjeni. –

Tirana ne foto me ngjyra 1913. –

Tirana ne foto me ngjyra 1913. Pikturat (muralet) e xhamisë së vjetër apo Sulejman Pashës që ishte xhamia themeluese e kryeqytetit shqiptar tiranë. Qyteti u zhvillua rreth xhamisë, i cili...

/ February 14, 2018