Shqipëria fajëson BE-në për mos’hapjen e mundshme të negociatave. =

Shqipëria fajëson BE-në për mos’hapjen e mundshme të negociatave 16 tetor  2019 Nga Gjergj Erebara. Gazeta Dita. Duke nënvlerësuar listën e gjatë të kushteve të vendosura nga Gjermania mbi hapjen e bisedimeve për anëtarësim, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ministri i jashtëm në detyrë Gent Cakaj akuzuan “BE-në që sheh nga brenda” për një […]

Kurt Farka on October 20, 2019
Featured Shpella e SHKRUEME, ne fshatin SHKALLE, Bashkia Klos. –