Featured Gjashtë librat që shiten me çmime marramendëse

Trashegimi Kulturore

kalaja e TOMORRIT.

Në rrëzë të malit Tomor, pak më në veri të fshatit Tomor i Madh, lartësohet një platformë e ngurtë, që pjerret nga jugperëndimi.Kodra mban platformën shkëmbore dhe që vendasit e...

/ February 5, 2018