Featured Tradite: Motive grafike kulti ne Xhubleten Shqiptare

Kultura

Isuf Myzyri. – Elbasan

Isuf Myzyri (1881-1956) është këngëtar i njohur. Jo vetëm një kompozitor e themelues i orkestrinës popullore, por edhe një vjershëtar dhe këngëtar i shquar, Isuf Myzyri, “Artist i Popullit”, është...

/ April 19, 2018