Featured Restaurimi i rrallë/ E katandisur në depo, si iu kthye shkëlqimi Kishës së Shën e Premtes, Balldre

Arte

Albumi i Fotografit – Shkelzen Rexha.

Shkelzen Rexha në vitin 1999  hapi në qytetin e tij në Gjakovë, ekspozitën e parë personale të fotografisë artistike ‘’Nëna dhe Fëmijët’’. Me syrin e artistit ai pasqyronte në celuloid...

/ January 22, 2018

Skenderbeu ne nje pikture 200 vjecare

Nga Dorian Koci Tablo e piktorit Gjergj Trifoni nga Berati, ku pasqyron Skënderbeun me sfond lagjen Mangalem në Berat. Piktura është punuar në bojra vaji dhe ka përmasat 55×38 cm....

/ January 15, 2018

Nga: Dorian Koci Kjo është një tablo e piktorit Gjergj Trifoni nga Berati, që pasqyron Skënderbeun me sfond lagjen Mangalem në Berat. Piktura është punuar në bojra vaji dhe ka...

/ January 15, 2018

Ibrahim Madh – muzikanti i shquar

Ibrahim Madhi lindi më 25 nentortë vitit 1945. Është një ndër figurat më të rëndësishme të muzikës dhe artit të interpretimit Shqiptar. I njohur për formimin dhe muzikalitetin e tij...

/ January 15, 2018

Theofan Popa- Rreth veprës së Onufrit

Nga: Theofan Popa Veprimtaria artistike e Onufrit është drejtuar në pikturë murale (monumentale) dhe në pikturë me kavalet (ikona). Ky aktivitet është përjetësuar në faqet e mureve dhe në ikonat...

/ January 15, 2018

Ilir Shaqiri ne nje interviste

Nje interviste e Ilir Shaqirit. Ilir Shaqiri është një ndër këngëtarët më të njohur në Kosovë dhe në Shqipëri. Për 26 vite me rradhë, zëri i tij ka kumbuar fuqishëm...

/ January 13, 2018