Featured “Në ato male ata jetonin para se të njiheshin grekët, romakët ose sllavët”. Historia e shkrimtares amerikane që u dashurua me Shqipërinë

Arte

Isuf Myzyri. – Elbasan

Isuf Myzyri (1881-1956) është këngëtar i njohur. Jo vetëm një kompozitor e themelues i orkestrinës popullore, por edhe një vjershëtar dhe këngëtar i shquar, Isuf Myzyri, “Artist i Popullit”, është...

/ April 19, 2018