Featured Protestuesit ulen në rrugë përpara Kryeministrisë, asnjë kordon policie në institucionin e kreut të qeverisë

Arte

Albumi i Fotografit – Shkelzen Rexha.

Shkelzen Rexha në vitin 1999  hapi në qytetin e tij në Gjakovë, ekspozitën e parë personale të fotografisë artistike ‘’Nëna dhe Fëmijët’’. Me syrin e artistit ai pasqyronte në celuloid...

/ January 22, 2018