Featured Kisha 400-vjeçare në Kolonjë, e degraduar! Për monumentin i kategorisë së parë, asnjë investim

Author: Kurt Farka

Koleksioni i famshëm i artit i familjes Durazzo Luan Rama Familja “Durazzo” e një emigranti shqiptar që la Durrësin ne vitin 1389 dhe u nis drejt aventurës, e cila nxorri...

/ June 13, 2018