A është ky parlamenti i kllounëve? Artisti Bujar Kapexhiu e ka një përgjigje….

14:14, 21/07/2019

Karikatura politike po zë vend çdo ditë e më shumë në punimet e vaçanta të artistit shumë dimensional Bujar Kapexhiu.

Në punimin e fundit ai ka trajtuar një temë shumë të nxehtë të debateve publike dhe politike atë të parlamentit shqiptar.

Parlamenti i Kllouneve Bujar Kapexhiu

Një sallë e mbushur me rilindas dhe me një numër deputetësh që janë blerë e ishitur për të qenë aty nga listat e opzitës

Shijojeni punimin brilante të Kpeshiut

Parlamenti i kllounave