Ndoc Selim

Ndoc Selimi – “ Si mundem me ike pa ty”. – 
Autori Ndoc Selimi paraqitet para lexuesit me librin e tij te trete. 
“Briret e Henes ishte vellimi i pare poetik, me 2003. Ne vitin 2013 botoi nje studim historik: Kultura e Komanit dhe komanasit”. 

Ndoc Selimi

Libri i ri eshte rikthim ne poezi, me kete vellim ”Si mundem me ike pa Ty”, botuar se fundmi.

Ndoc Selim