Këngëtari: – Festivali i Këngës është i shitur, do e fitojë Elsa

9 Dhjetor 2023 Zbardhen prapaskenat e përplasjeve, hije skandali në Festivalin e Këngës! Konfliktet brenda ambienteve të RTSH-së përfundojnë në Gjykatë, këngëtari: Është i shitur, do e fitojë Elsa. Prej disa javësh situata brenda RTSH duket e ngarkuar. Problemet e para dolën në pah, ku disa artistë u tërhoqën nga gara për Festivalin e fundvitit. […]

Kurt Farka on December 9, 2023

Gjysma e qeverisë në burg dhe gjysma nën hetim. – Edi Rama mbledh Kongresin e PS dhe nis sulm frontal kundër SHBA dhe SPAK, në panik nga republika e prokurorëve

9 Dhjetor 2023 Rama – Kjo është Republika e Shqipërisë dhe jo Republika e Prokurorëve dhe gjykatëse. Kryeministri Edi Rama mblodhi ditën e djeshme Kongresin e PS në një situatë ku ai dhe qeveria e tij ndodhet në një momentum depresiv, pasi një pjesë e ministrave dhe deputetëve socialistë rrinë me sytë nga SPAK për […]

Kurt Farka on December 9, 2023

Jaho Brahaj: – Transumanca në UNESCO, por nga Ministria e Kulturës nuk ka një platformë se si do pasqyrohet, popullarizohet, ndihmohet e ruhet kjo traditë

9 Dhjetor 2023 Nga Gazeta Sot Shqipëria, me një tjetër pasuri në listën e trashëgimisë kulturore jomateriale të njerëzimit. Në Konferencën e 18-të të Komitetit Ndërqeveritar të UNESCO-s u vendos pranimi i Transumancës, shtegtimit të bagëtive dhe riteve që e shoqërojnë atë, ku Shqipëria kandidonte bashkë me shtete të tjera, që këtë dukuri e kanë […]

Kurt Farka on December 9, 2023
Featured Këngëtari: – Festivali i Këngës është i shitur, do e fitojë Elsa