Featured Nexhmije Pagarusha – Një gjurmë e përjetshme në historinë e muzikës shqiptare

Shoqerore

Madhëria i pafuqishëm ka zgjedhur të bëhet i keqinformuar!- Nga Adi Krasta Shpeshherë, në romanet që kanë pasur në qendër jetën dhe sjelljen e mbretërve  të Francës, është folur për...

/ January 3, 2019