Featured Festivali XI në Bunk’art 1, protagonistët: Më i bukuri dhe më shqiptari që është bërë ndonjëherë. – 

Kultura

Aktorja Liri Lushi. –

Liri Lushi është aktore shqiptare e lindur në Tiranë, Shqipëri ne 1954. Është diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura, Tiranë dega e Aktrimit. Karrierën artistike e filloi në moshën...

/ February 22, 2018