Featured Shkrimtarë dhe mësues: – Letërsia artistike mungon në bibliotekat e shkollave. –

Kultura

Aktorja Liri Lushi. –

Liri Lushi është aktore shqiptare e lindur në Tiranë, Shqipëri ne 1954. Është diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura, Tiranë dega e Aktrimit. Karrierën artistike e filloi në moshën...

/ February 22, 2018