Featured Dyqan-Punishte Argjendarije

Kultura

AMANTIA.-

AMANTIA Amantia u themelua në shekullin e 5 para eres sone dhe mbulonte një sipërfaqe prej 13 ha. Amantia pushtonte një pozicion të rëndësishëm mbrojtës mbi luginën e lumit Vjosa...

/ June 22, 2018