Featured Nga vlerat e artit te trasheguar ne shekuj. –

Kultura

“PROF. DR. KOLË ASHTA DHE STUDIMET ALBANOLOGJIKE” Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së albanologut Prof. Dr. Kolë Ashta, në bibliotekën e Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës u zhvillua...

/ September 8, 2018