Featured Linda Rama denoncon bashkëshortin, Shqipëria parajsa e parave të pista, 3 miliard euro para krimi në vit pastrohen…

Author: Kurt Farka

Kompleksi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Kompleksi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, si tërësi urbane-arkitektonike në aspektin hapësinor është vendosur në bërthamën e vjetër të qytetit dhe ka vlerë të veçantë kulturo-historike, shoqërore dhe ambientale. Ky...

/ January 26, 2018