Haradinaj ironi me Ramën: Të mësojë të bëjë zgjedhje, pastaj të flasë për Kosovën. –

Haradinaj ironi me Ramën: Të mësojë të bëjë zgjedhje, pastaj të flasë për Kosovën 20 Nëntor 2019 Teksa në Kosovë është kundërshtuar nga të gjitha palët Schengeni Ballkanik, kryeministri Edi Rama, homologu maqedonas Zoran Zaev dhe presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç janë duke bërë përpjekje për të shtyrë përpara këtë ide, që sipas tyre do […]

Kurt Farka on November 20, 2019
Featured Plan i Integruar Menaxhimi për Butrintin, Moikom Zeqo: Nuk jam dakord me të

Abdurrahim Buza – Piktor i Popullit

Autoportret Abdurrahim Buza (1905-1986) u lind në Shkup, në një familje me origjinë nga Gjakova. Me ndihmën e Bajram Currit vazhdoi shkollën fillore në Shkodër dhe Tiranë dhe më pas Normalen...

/ January 8, 2018

Kishat bizantine te Beratit

Nga: Aleksandër MEKSI Revista MONUMENTET 2/1990 (40) IMK Tiranë. Gjurmët më të hershme të ndërtimeve të kultit të krishterë në qytetin e Beratit janë disa kapitele paleokristiane të tipit impostkapitel,...

/ January 8, 2018