Featured Një tjetër luftë në horizont? Tensionet janë duke u ndezur mes Bullgarisë dhe Maqedonisë, ja çfarë pritet të ndodhë

Shoqerore

Media serbe: Beogradi “ngrin marrëdhëniet me Gjermaninë dhe kërkon “shpëtim” te Franca. – Ja detajet nga vizita më e rëndësishme e Vuçiçit në 35 vitet e fundit, si po armatoset Serbia nga Parisi me avionë të fuqishëm luftarakë

8 Prill 2024 Nga Marsela SHYTIA Në një moment të vështirë për Serbinë, presidenti Aleksandër Vuçiç duket se po kërkon “zgjidhje” për të përmirësuar imazhin e vendit apo edhe për...

/ April 8, 2024