Featured Qytetaret  dhurojne Objekte ne Qendren Kombëtare te Muzeumeve, Berat. –

Histori

Lisi dhe lashtësia jonë. –

Nga: Ilir Seci. – Lisi është druri më i përhapur në botë. I përket familjes “Fagaceae”, që rritet në hemisferën veriore. Në familjen “Fagaceae” përfshihen drurët dhe shkurret, lëndet (farat)...

/ January 29, 2018