Featured Rama të deklaronte heqjen e traut. – vëllezërit nga Kosova kanë paguar oligarkët për të ardhur në tokën amë!

Blogu i Udhëtarit

Koleksioni i famshëm i artit i familjes Durazzo Luan Rama Familja “Durazzo” e një emigranti shqiptar që la Durrësin ne vitin 1389 dhe u nis drejt aventurës, e cila nxorri...

/ June 13, 2018