Featured Skena e ringjalljes së Krishtit me autor Johan Çetiri.

Blogu i Udhëtarit

Ish-minsitri: Kokaina e kapur në Maminas ndodhet ende në…-… E dyta; të bësh laboratorë për përpunimin e lëndës së parë, nuk bëhen pa dijeni të kryeministrit. Këto ngjarje tentohen të shtyhen dhe të krijojnë tensione”, tha Manjani.

Ish-minsitri: Kokaina e kapur në Maminas ndodhet ende në…-… E dyta; të bësh laboratorë për përpunimin e lëndës së parë, nuk bëhen pa dijeni të kryeministrit. Këto ngjarje tentohen të...

/ November 26, 2018

Edi i jep kompanisë që lëvron paratë për Lindën 19 milionë euro për 1 km rrugë. – Gazeta RD. Një tjetër rekord i zi në ndërtimin e rrugëve dhe vjedhjen...

/ November 25, 2018