Basha jep mesazhin e fortë për Ramën: – Koncensionet nuk raportohen si borxh.

Kjo është një bombë me sahat për vendin tonë

6 MARS 2021

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha shprehet se PPP-të, janë një bombë me sahat për vendin tonë.

Ai shprehet se koncensionet nuk raportohen si borxh dhe kanë kosto të fryra që rriten pa kontroll.

Sipas tij ato janë të pabazuara në studime dhe se u jepen kompanive të lidhura me qeverinë.

“Si renditet Shqipëria në përdorimin e PPP-ve, krahasuar me vendet e Europës?

Përgjigja është se vendi ynë renditet e para në Europë. Kjo sepse PPP-të janë një bombë me sahat për vendin. Nuk raportohen si borxh, kanë kosto të fryra, që rriten pa kontroll, të pabazuara në studime dhe u jepen kompanive, që janë të lidhura me qeverinë”, shkruan Basha.

Gazeta Sot