Koncert bamiresie ne Sheshin Italia

Koncert bamiresie ne Sheshin Italia
Ditën e martë, më 17 prill, ora 18:00, në palestrën sportive të Universitetit të Tiranës, në sheshin "Italia", pranë stadiumit Qemal Stafa, Caritas-i shqiptar organizon një koncert bamirësie në mbështetje të njerëzve në nevojë. Të ftuar specialë që do të performojnë do të jenë Grupi Burn, Grupi Lynx, Vedat Ademi, Elhaida Dani dhe Kamela Islamaj Koncerti do të shoqërohet me muzikë nga DJ Armandos

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama