Sociale

Sociale

Lajme dhe informacione sociale.

 • Si i zhvat shteti turistet e huaj, paguajne dyfish bileten ne Butrint

  Eshte ne kufijte e absurdit vendimi qe ka nxjerre Zyra e Administrimit te Butrintit qe drejtohet nga Gjergji Mano. Siç deshmohet ne kete shkrese vendosur ne hyrje te qendres historike dhe turistike bileta e nje vizitori te huaj eshte 700 leke, ndersa per vendasit 300 leke, ndersa per veteranet e luftes 150 leke.

 • Kosto e jeteses ne bote, Tirana mbetet me e shtrenjta ne rajon

  Jetesa ne kryeqytetin shqiptar, nje te huaji i kushton me shume se ne Maqedoni, Serbi e Bosnje. Ndonese Shqiperia renditet nder 20 qytetet me te lira ne bote, serish ajo mbetet me e shtrenjta ne rajon. Te dhenat jepen ne Indeksin e Kostos se Jeteses 2016, publikuar se fundmi nga Mercer.

 • Nis sezoni turistik ne Theth

  Celja zyrtare e sezonit turistik ne Theth kulmoi me aktivitete te larmishme permes veprimtarise 'Dita e Bjeshkes- Thethi, mrekullia e alpeve shqiptare', qe perkon me 50-vjetorin e shpalljes se Thethit, Park Kombetar.

 • Shqiptaret ndryshojne fene: 13 mije myslimane u konvertuan ne te krishtere

  Nje Studim me titull 'Besimtaret ne Krisht me te kaluar myslimane: Nje Census global', me autore Duane Alexander Miller, nga Universiteti 'St. Mary's' ne San Antonio, Texas dhe Patrick Johnstone, nga WEC International Singapore, e nxjerr Shqiperine ne vendin e pare ne Europe, mes besimtareve te krishtere, te cilet jane konvertuar si te tille pasi me pare kane qene myslimane.

Blogu yne

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama