Sociale

Sociale

Lajme dhe informacione sociale.

  • Turizmi, 2.4 here me shume. Erdhen 562 mije turiste

    Shqiperia duket se po perjeton nje tjeter sezon te mire turistik. Instituti i Statistikave raportoi se numri i shtetasve te huaj qe kane hyre ne Shqiperi per qellime pushime u rrit me 2.4 here ne gjashte mujorin e pare te vitit.

  • Cmimi i gazit rritet frikshem, sot shitet 75 leke per liter

    Cmimi i gazit, qe tregtohet ne karburante eshte rritur serish, duke sjelle nje rekord historik per Shqiperine. Mesatarisht, ne pikat e autogazit, nje liter kushton 72 leke, por ka dhe pika te cilat e tregtojne litrin me 75 leke.

  • Emigrantet e koheve moderne, cfare po i shtyn te ikin serish

    Nje e treta e popullsise e ka braktisur Shqiperine qe nga viti 1991. Qe nga kjo kohe, ka pasur disa vale emigrimesh. E fundit, 2014-2015, u konsiderua si emigrimi ‘modern’. Shkaku kryesor, papunesia, por edhe shpresa per nje te ardhme me te mire.

Blogu yne

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama