Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm
 

  Trashëgimia Kulturore
  Arkeologjia
  Besimet Fetare
  Gjuha Shqipe
  Artet e Bukura
  Fotografia Shqiptare
  Kodikėt e Shqipėrisė
  Eposi Shqiptarėve
  Kultura Tradicionale
  Kanun e Kuvend
  Letėrsia Shqiptare
  Solidariteti
  Arkitektura
  Teatri
  Kinemaja
  Muzika

  Historia e Shqipërisë
  Ilirët
  Mesjeta shqiptare
  Sundimi Osman
  Rilindja
  Artikujt mbi Historinë

  Shqipëria
  Letersi Shqipe
  Arkeologji
  Pamje nga Shqipėria
  Figura tė Ndritura
  Sporti Shqiptar
  Humor
  Transmetime
  Kuzhina Shqiptare

  Qytete Shqiptare
  Korca
  Shkodra
  Mirdita
  Tepelena
  Tetova

 

  ShqiperiaHost
 

Ka ardhur koha që dhe ju të keni një domain dhe një faqe tuajën në Internet. Shqiperia.com bashke me shërbimin e saj të Shqiperiahost.com ju ofron mundësinë e regjistrimit të domaineve me cmimet më të favorshme në Internet.
Nxitoni të regjistroni dhe ju një domain.

Domainet .com.al që shprehin Entitetin Shqiptar kushtojnë 50$ në vit dhe mund të regjistrohen nga Ekipi i Shqiperiahost.com me nje tarife prej 10$.
Kontaktoni për më shume informacione

Mbaresat janë kategoritë e emrave të internetit. Ka disa nga të cilat mund të zgjidhni. Çmimi për një adresë me mbaresat .com, .net, .org, .us, .biz dhe .info është 15€ dhe ky çmim vlen për një vit rrjesht. Përsa i përket adresave me mbaresën .ws, .bz, .nu, .cc dhe .tv aplikohet një tarifë më e lartë. *

Për informacion po ju shpjegojmë kuptimet e mbaresave më popullore në internet:
.com përfaqëson fjalën "komercial", dhe është mbaresa më e përdorur në botë. Shumë biznese preferojnë një emër me .com sepse është një simbol për pasjen e një presence biznesi në internet.
.net përfaqëson fjalën "rrjet" (nga anglishtja "network" dhe është shumë i përdorur nga kompanitë e shërbimit të internetit, kompanitë e hapësirave, ose biznese të tjera që janë të përfshira në mënyrë direkte në infrastrukturën e internetit. Gjithashtu disa biznese zgjedhin emra me mbaresën .net për Websitet e tyre të Intranetit.
.org përfaqëson fjalën "organizatë," dhe është kryesisht i përdorur nga grupet jo-fitimprurëse apo shoqata tregtare.
.biz përdoret për Websitet e biznesit të vogël.
.info është për Websitet që kanë burime informacionesh dhe i publikojnë ato në internet. Kjo mbaresë është më popullorja pas .com, .net dhe .org.
.us është për Websitet amerikane dhe është një mbaresë që ka dalë kohët e fundit.
.cc doli nga kodi i vendit për ishujt Coco's Keeling. Është e pandaluar dhe mund të regjistrohet nga çdokush, nga çdo vend.
.bz u dizenjua fillimisht si kodi i vëndit për Belize, por tani është i përdorur nga bizneset e vogla që nuk mundën të marrin dot emrin e tyre me mbaresën .biz. Është e pandaluar dhe mund të regjistrohet nga çdokush, nga çdo vend.
.tv është për Websitet që përmbajnë materiale të shumta multimedialë, zakonisht i perdorur nga industria e lojërave apo e medias.


Mbaresat: .com .net .org .us  .biz .info .ws .bz  .nu  .cc  .tv
Çmimet:    15€   15€ 15€  15€ 15€ 15€ 20€ 35€ 35€ 35€ 50€


Kërko nëse domaini që dëshiron është i lirë

*Shpjegimet me siper jane marre nga Qendra e Rrjetit Virtual Shqiptar

 

 

  Shqiperiahost   [ Faqja kryesore]

 

ShqiperiaCom Toolbar Install

  Faqe në rrjetin tonë: Krijo miqesi, vajza dhe djem shqiptare Lajme, Shtypi i Dites, Gazeta Komuniteti me i lire shqiptar ne internet Sporti Shqiptar, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Pare Chat Shqiptar
ShqiperiaCom Sh.p.k
Copyright © 2008 ShqiperiaCom. Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Kompania | Konfidenca | Vende Pune | Reklamo tek ne | Adresa