Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm

 

Tirana tetor 2002
Festa ne Peze
Foto: Bashkim Dyla
Vlore, vere 2002
Berat, vere 2002
Fier, shtator 2002
Elbasan, gusht 2002
Foto: Leon Shestani
Night Club Calvin
Vlora ne korrik
Shkodra e Lezha
Durres dhe Tirane
Riviera Shqiptare
Tirana qershor 2002
Tirana maj 2002
Foto nga Tirana 1
Foto nga Tirana 2
Foto nga Butrinti 1
Foto nga Butrinti 2
Foto nga lagunat 1
Foto nga lagunat 2
Foto nga lagunat 3
Foto te ndryshme
Foto javore 28 prill
Foto javore 24 prill

Përveç fotografive që ndodhen në krah të majtë të rrjeshtuara, do të keni mundësi të shikoni dhe disa fotografi 360 gradëshe dhe për të lehtësuar më shumë kategorizimin e fotografive te reja për të gjitha fotot e reja po përdoret nje sistem i ri i organizimit të fotografive në Galeri.

Galerinë e re mund ta gjeni këtu, dhe nëse keni foto që dëshironi të vendosni në këtë galeri jeni të lutur të na kontaktoni!