Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm
 

Tirana tetor 2002
Festa ne Peze
Foto: Bashkim Dyla
Vlore, vere 2002
Berat, vere 2002
Fier, shtator 2002
Elbasan, gusht 2002
Foto: Leon Shestani
Night Club Calvin
Vlora ne korrik
Shkodra e Lezha
Durres dhe Tirane
Riviera Shqiptare
Tirana qershor 2002
Tirana maj 2002
Foto nga Tirana 1
Foto nga Tirana 2
Foto nga Butrinti 1
Foto nga Butrinti 2
Foto nga lagunat 1
Foto nga lagunat 2
Foto nga lagunat 3
Foto te ndryshme
Foto javore 28 prill
Foto javore 24 prill

Fotografi nga Riviera Shqiptare gjate vitit 2001. Falenderojme per to z. Adrian Nano dhe zonjen J.S.
Photographies from Albanian Rivier during year 2001. We thank for this mr. Adrian Nano and miss J.S.

Ju lutemi respektoni te drejten e autorit. Nese deshironi te perdorni nje nga materialet e kesaj faqe ju lutemi dergoni nje kerkese tek shqiperia@shqiperia.com


himare 1

syri i kalter 1

himare 2

sarande 1

himare 3


himare 4


sarande 2

ksamil 1

himare 5

plazhi i livadhit

plazhi i kakumese

te kodrat e liqenit artificial te tiranes

plazhi i kakumese 2

plazhi i kakumese 3

ksamil 2

syri i kalter 2

ksamil 3

ksamil 4

himare 6

himare 7

ksamil 5

ksamil 6

ksamil 7

ksamil 8

pamje nga kalaja e himares

himare 8

himare 9