Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm

 

Tirana tetor 2002
Festa ne Peze
Foto: Bashkim Dyla
Vlore, vere 2002
Berat, vere 2002
Fier, shtator 2002
Elbasan, gusht 2002
Foto: Leon Shestani
Night Club Calvin
Vlora ne korrik
Shkodra e Lezha
Durres dhe Tirane
Riviera Shqiptare
Tirana qershor 2002
Tirana maj 2002
Foto nga Tirana 1
Foto nga Tirana 2
Foto nga Butrinti 1
Foto nga Butrinti 2
Foto nga lagunat 1
Foto nga lagunat 2
Foto nga lagunat 3
Foto te ndryshme
Foto javore 28 prill
Foto javore 24 prill

Fotografi nga Tirana, te bera ne muajin Qershor 2002.
Nese edhe ju keni fotografi per te publikuar, na kontaktoni.


bulevardi drejt universitetit

bulevardi prane Europapark

Catite dhe gradacelat

diga te liqeni

diga te liqeni2

diga te liqeni3

diga te liqeni4

duke peshkuar ne liqen

duke u lare ne liqen

kisha shen palit

liqeni prapa pemeve

ne pyllin e liqenit

ne rrugicat e liqenit

ne rrugicat e liqenit2

ne rrugicat e liqenit3

parku i lojerave

parku perpara kuvendit popullor

parku rinia

prapa piramides

prapa piramides2

prapa piramides3

punetore te bashkise

rruga qe zbret te ura e rruges se elbasanit

sheshi i tre busteve

sheshi i tre busteve2

sheshi te busti i cajupit

sheshi te busti i cajupit2

trotuar tek bulevardi

unaza1

unaza2

unaza3

unaza4 prane parkut te lojerave

kisha shen palit

konvikt i rikonstruktuar

rrugice tek qyteti studenti

ura bulevardit

unaza naten foto me blic

unaza naten foto pa blic
   
Ju lutemi respektoni te drejten e autorit. Nese deshironi te perdorni nje nga materialet e kesaj faqe ju lutemi dergoni nje kerkese tek shqiperia@shqiperia.com