Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm
 


  Lajme Sportive
 

0) { echo "\n"; while ($rubrika = mysql_fetch_array($result)) { $idmateriali = $rubrika["idmateriali"]; $id_rubrike = $rubrika["id_rubrike"]; $titulli = $rubrika["titulli"]; $teksti = stripslashes($rubrika["teksti"]); $foto = $rubrika["foto"]; $attach = $rubrika["attach"]; $data = $rubrika["data"]; $gjuha = $rubrika["gjuha"]; //$rubi = ID2VlereFushe("rubrika", $id_rubrike, "menuAL"); $teksti = substr($teksti, 0,170); echo " \n"; echo " \n"; echo " \n"; echo " \n"; echo " \n"; echo " "; echo " \n"; } echo "
$titulli
\n"; echo " \n"; echo " \n"; if (strlen($foto) > 5){ echo "\n"; } echo " \n"; echo " \n"; echo "
$teksti
\n"; echo "
"; } // if no records present // display message else { ?> Nuk ka lajme aktualisht

 

  Albania - Sport   [ Faqja kryesore]

 

ShqiperiaCom Toolbar Install

  Faqe në rrjetin tonë: Krijo miqesi, vajza dhe djem shqiptare Lajme, Shtypi i Dites, Gazeta Komuniteti me i lire shqiptar ne internet Sporti Shqiptar, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Pare Chat Shqiptar
ShqiperiaCom Sh.p.k
Copyright © 2008 ShqiperiaCom. Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Kompania | Konfidenca | Vende Pune | Reklamo tek ne | Adresa