Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm
 

  Trashëgimia Kulturore
  Arkeologjia
  Besimet Fetare
  Gjuha Shqipe
  Artet e Bukura
  Fotografia Shqiptare
  Kodikėt e Shqipėrisė
  Eposi Shqiptarėve
  Kultura Tradicionale
  Kanun e Kuvend
  Letėrsia Shqiptare
  Solidariteti
  Arkitektura
  Teatri
  Kinemaja
  Muzika

  Trashëgimia Kulturore Shqiptare
 

"Trashëgimia Kulturore Shqiptare" është marre nga Guida “Albania a Patrimony of European Values”(Shqiperia TReve e Vlerave Evropiane ) realizuar nga shoqatat SEDA dhe FILD me drejtues projekti Z. Genc Myftiu

Ajo nisi ne vitin 2001 dhe versioni origjinal i saj u botua në Anglisht në një libër tepër të vlerësuar.

Një kopje e saj u publika në internet në adresën www.albanianculturalheritage.com dhe tashmë mundësohet dhe botimi i saj i parë në shqip nga Organizata SEDA në bashkëpunim me Shqiperia.com

Kjo Guide gjendet ne te gjitha librarite kryesore te Tiranes
Kontaktoni seda@albnet.net

Mars 2003

  Versioni Anglisht   [ Faqja kryesore]
 

ShqiperiaCom Toolbar Install

  Faqe në rrjetin tonë: Krijo miqesi, vajza dhe djem shqiptare Lajme, Shtypi i Dites, Gazeta Komuniteti me i lire shqiptar ne internet Sporti Shqiptar, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Pare Chat Shqiptar
ShqiperiaCom Sh.p.k
Copyright © 2008 ShqiperiaCom. Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Kompania | Konfidenca | Vende Pune | Reklamo tek ne | Adresa