Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Albania
Hapesira
Artikull Lajm
 

"; include ("menu.php");?>

  Numeratori në faqen tuaj
 

 

Për të pasur numeratorin në faqen tuaj duhet që të serveri i hostit të ketë mundësinë e procesimit të PHP dhe të vendosni kodin:

Meritat për këtë ide dhe pjesë kodi: Suad Barbullushi

<form action="http://www.shqiperia.com/numeratori.php" method="get">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="150">
<tr>
<td align="center"><img border="0" src="http://www.shqiperia.com/pamje/logo/numratori.gif" width="150" height="91"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td bgcolor="#605869"><img border="0" src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
<td bgcolor="#B4B8BE" align="center">
<INPUT onblur="if (this.value=='') this.value='Emri'" onfocus="if (this.value=='Emri') this.value=''" size=18 value="Emri" name=txtemer>
<BR><INPUT onblur="if (this.value=='') this.value='Mbiemri'" onfocus="if (this.value=='Mbiemri') this.value=''" size=18 value="Mbiemri" name=txtmbiemer>
<BR>

<input type="submit" value="Gjej numrin">
<input type="hidden" name="mode" value="kerko">
<input type="hidden" name="txtnumer" value="">
<input type="hidden" name="txtadresa" value="">
<br>
<font face="Arial" size="1">Munësuar nga <a href="http://www.shqiperia.com" target="_blank">Shqiperia.com</a></font><input type="hidden" name="txtqyteti" value="">
</td>
<td bgcolor="#605869"><img border="0" src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#605869"><img border="0" src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
<td bgcolor="#605869"><img border="0" src="images/spacer.gif" width="148" height="1"></td>
<td bgcolor="#605869"><img border="0" src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</form>

  Numeratori   [ Faqja kryesore]

 

ShqiperiaCom Toolbar Install

  Faqe në rrjetin tonë: Krijo miqesi, vajza dhe djem shqiptare Lajme, Shtypi i Dites, Gazeta Komuniteti me i lire shqiptar ne internet Sporti Shqiptar, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Pare Chat Shqiptar
ShqiperiaCom Sh.p.k
Copyright © 2008 ShqiperiaCom. Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Kompania | Konfidenca | Vende Pune | Reklamo tek ne | Adresa